dijous, 20 de maig del 2010

(3/4/2010) TROFEO INICI DE CASTELLOLÍ

El passat dissabte 3 d’abril es va disputar a Castellolí, el 1er. Trofeo Inici amb la participació de quatre corredores del nostre equip. Aquestes corredores participants van ser; Anna Planas, Arantxa García, Elena Carbonell i Marta Brugué.

La cursa que es va disputar conjuntament amb els corredors juniors, constava de 9 voltes al circuit Parc Motor de Castellolí, amb un total de 36km. i va ser guanyada per la corredora Sandra Santanyes, de l’equip Trek-Lorca. La classificació de les corredores del DELFIN VERDE-ONO, va se la següent;

4art lloc Marta Brugué
6e “ Arantxa García
7e. “ Elena Carbonell
9e. “ Anna Planas

Cal destacar que aquestes quatre corredores van lluitar des del pricipi fins al final amb molta voluntat i coratge, lliurant al maxim en el seu esfroç.

Una nota molt positiva per la corredora Anna Planas que tot i sent la seva primera cursa va obtenir un resultat magnific. L’altre nota positiva fou el 2on lloc a la categoría sub 23, asolit per la corredora Arantxa García, aconseguint així el primer podi de la temporada 2010, per l’equip.